Op 2 februari 2020 hebben wij geholpen met het opbouwen van de verlichting voor de KC dag 2020 in de Theaterzaal van MartiniPlaza in Groningen en hebben wij veel werkzaamheden gedaan in de voorbereidingen voor deze dag. Op de dag van het evenement hebben we voor een deel het licht geprogrammeerd en bediend tijdens de verschillende uitvoeringen. Na afloop van de drie diensten hebben wij geholpen met afbreken.

De verlichting voor het podium is geleverd door ADDlight en bestond uit:

  • 18 x CLF Hercules RGBWA+UV ledpar
  • 12 x Chauvet Strike P38
  • 16 x Varilite VL2600

Voor het programmeren en bedienen is gebruik gemaakt van de MA2 light met Artnetnode voor de aansturing.

Voor in de pauzes was er een DJ in de hal en zijn er meerdere stands ingericht met onder andere informatiekramen en verkooppunten. Ook hier is gebruik gemaakt van verlichting en geluid om een gezellig sfeer te creëren.

Naast het bedienen van de techniek hebben we ook video-opnames gemaakt en beelden aangeleverd voor de aftermovie. Met deze beelden hebben wij een videocompilatie gemaakt van deze dag.

Techgroep heeft een grote hoeveelheid personen beschikbaar die graag meehelpen met uw evenement. Daarnaast denken wij graag mee in de voorbereidingen en kunnen wij u waarschijnlijk ook ondersteunen bij alles wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement.

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? neem contact op via het contactformulier of mail naar info@techgroep.nl

Comments are closed