bruiloft in het bos

Een bruiloft in het bos is toch altijd weer wat anders dan trouwen in bijvoorbeeld een oude kerk of in een zaaltje. De omgeving is vaak de perfecte achtergrond en de vogels zorgen voor zachte rustgevende achtergrondmuziek.

Trouwen in het bos brengt voor een bandje en techniek echter heel wat uitdagingen met zich mee, zo is het vaak de wens dat de apparatuur zo min mogelijk opvalt. Ook is het vaak lastig om stroom te krijgen en is een generator niet gewenst. Gelukkig hebben wij een aantal zeer creatieve personen die het elke keer weer voor elkaar krijgen alle kabels en techniek vrijwel volledig weg te werken met natuurlijke camouflage.

Deze bruiloft is wat ons betreft zeer geslaagd en wij zien uit naar de volgende bruiloft in het bos, op een mooi landgoed of op een oude boerderij.

bruiloft in het bos
sfeerimpressie van een bruiloft in het bos tijdens het opbouwen

Wil jij ook trouwen in het bos of op een andere mooie locatie in de buitenlucht? wij denken graag met jullie mee, stuur vrijblijvend een berichtje naar info@techgroep.nl of vul het contactformulier in.

Categories:

Comments are closed