Sinds kort hebben wij ons eigen digitale mengpaneel, de Allen & Heath SQ-5 met AR2412 digitaal stageblock. Hiermee kunnen wij nog beter en sneller audio leveren voor bijvoorbeeld een bandje. Met de aanschaf van ons nieuwe paneel is het ook mogelijk om in-ear monitors aan te sturen en is het mogelijk om een aparte mix te maken voor bijvoorbeeld een video opname of een livestream.

Met 24 inputs en 12 outputs in het digitale stageblock is het mogelijk om met aanzienlijk minder kabels een complete band aan te sluiten en ook nog te voorzien van een eigen mix voor de in-ears waardoor iedereen precies krijgt wat hij of zij graag wil. Met de lokale inputs op de SQ-5 kan het aantal inputs en outputs worden uitgebreid en kan bijvoorbeeld ook input vanaf een laptop of telefoon direct worden aangesloten.

Het toevoegen van effecten en het afregelen van de inkomende en uitkomende audio is met deze nieuwe apparatuur een stuk eenvoudiger en sneller geworden en wij verwachten dan ook veel plezier te gaan hebben van deze aankoop.

Comments are closed