Op donderdag 20 augustus hebben wij de volledige techniek geleverd voor een bruiloft in Loosdrecht. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van de SQ-5 met digitaal stageblock zodat wij de band konden voorzien van in-ear monitors om zo het geluid over de monitors aanzienlijk te verminderen.

Behalve audio hebben wij met drie camera’s de volledige ceremonie opgenomen, voor de audio hebben wij een aparte mix gemaakt speciaal voor de opname waardoor zowel in de zaal als op de opname de best mogelijke audio komt. Om de oude kerkzaal nog meer sfeer te geven en de video-opnames te verbeteren hebben wij ook verlichting opgesteld achter de band en in de hal waar de gasten en het bruidspaar binnen komen. Met behulp van een extra laptop hebben wij muziek en tekst toegevoegd wat over de videobeelden heen is geplaatst. Deze beelden met tekst zijn getoond op een projectiescherm in de zaal zodat iedereen goed kon zien wat er gebeurde.

Comments are closed