schoenreparatie

Voor de rijdende schoenmaker hebben wij deze korte bedrijfsfilm opgenomen zodat nog meer mensen kennis maken met dit mooie bedrijf en hun kapotte schoenen langsbrengen voor reparatie in plaats van deze weg te gooien.

Deze video hebben wij opgenomen op locatie in Zuidhorn en verteld veel over de werkzaamheden van de schoenmaker en geeft een mooi beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe het repareren van schoenen in zijn werk gaat. Van het inleveren van schoenen bij één van de vele servicepunten in Groningen, Friesland of Drenthe tot de reparatie en het weer afhalen van de schoenen die weer lange tijd mee kunnen. Ook benieuwd naar het resultaat? bekijk dan de video hieronder!

Heeft u ook schoenen die toe zijn aan reparatie? kijk op derijdendeschoenmaker.nl of zoek hieronder direct een service punt om uw schoenen in te leveren voor reparatie.

Binnen een aantal dagen is deze video al tientallen keren gedeeld en zijn er enkele duizenden mensen mee bereikt! Een erg leuke manier om mogelijke nieuwe klanten te bereiken. Ook voor uw bedrijf kan een bedrijfsvideo nieuwe klanten opleveren, de bekendheid vergroten of uitleg geven over wat jullie doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? neem vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@techgroep.nl

Categories:

Comments are closed