Het is elke keer weer een voorrecht om te helpen bij bruiloften. Een bruiloft vraagt om veel voorbereiding. Guus en Bart kozen voor een bijzondere locatie, De Toekomst in Scheemda, een oude strokartonfabriek. Een leuke uitdaging voor ons. Het bruidspaar wilde graag verlichting voor meerdere zalen en audio voor een band en sprekers. Er was ook een wens om al hun internationale vrienden te laten meegenieten door middel van een livestream. Er was alleen geen internet verbinding beschikbaar op locatie en dus is er door ons een 4G router geleverd om dit toch door te laten gaan.

Door het gebruik van meerdere camera’s en een videomixer kunnen wij live schakelen naar de camera die op dat moment precies in beeld brengt wat wij willen laten zien, hierdoor krijgen de mensen die live mee kijken vaak nog beter te zien wat er gebeurd dan de mensen die fysiek aanwezig zijn. Naast het laten meekijken van vrienden en familie die niet aanwezig konden zijn is een videoregistratie natuurlijk ook perfect om later nog een keer terug te kunnen kijken op het misschien wel mooiste moment uit je leven.

Comments are closed