Klaar voor de volgende stap?

De afgelopen jaren mogen wij meerdere bruidsparen helpen met technische ondersteuning op hun trouwdag.

Een trouwdag komt veel bij kijken, locatie, jurk, pak, ringen en nog veel meer. Wij ervaren dat dit allemaal erg veel is. Sommige bruidsparen trouwen simpel, kerkelijk of met een groot feest. Om dit allemaal goed te organiseren bieden wij een uitkomst. Wij denken graag mee om jullie dag tot in de puntjes uit te werken.

Wat kunnen wij bieden:

Audio ondersteuning:

  • Band(s) – spreker(s) – feest

Het is belangrijk om goed verstaanbaar te zijn voor alle gasten. Maar een playlist, live muziek of feest kunnen wij realiseren met meerdere mogelijkheden.

Licht ondersteuning:

  • Sfeer – podium – feest

Niet alle trouwlocaties zijn goed verlicht dit is voor de trouwfoto’s niet altijd mooi. Maar ook voor de sfeer is het mooi om de locatie te verlichten.

Beeld ondersteuning:

  • Video – livestream – trouwfilm – projectie

Wij bieden de mogelijkheid om een opname te maken van jullie ceremonie of trouwdienst. Dit kan met meerdere camera’s en mogelijkheden. Het is niet altijd mogelijk dat iedereen er is. Dit kan vanwege budget, afstand of ruimte. Gelukkig kan alles tegenwoordig live worden uitgezonden! Het is dus mogelijk om een besloten livestream te houden.

Dit ziet er als volgt uit:

Een complete opname of live uitzending is prachtig om later terug te kijken. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een korte trouwfilm. Dit is een video die in een korte tijd allemaal bijzondere momenten laat zien die zijn gefilmt. Dit kan in combinatie met slow-motion beelden, maar ook een drone!

Impressie video

Het gebeurd ook dat er liederen worden gezongen of dat er familie’s een video hebben gemaakt om te tonen aan het bruidspaar. Wij kunnen een beamer en projectie scherm leveren.

Mochten er andere wensen zijn dan is dit ook mogelijk. Wij denken en helpen graag mee om er een prachtige dag van te maken.

U kunt altijd ons benaderen en samen gaan wij dan kijken wat jullie wensen zijn.

Categories:

Comments are closed