Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content

Veelzijdige opnamestudio voor audiovisuele producties

In onze veelzijdige studio komen uw creatieve ideeën tot leven. Onze moderne studio in Groningen is gemakkelijk te bereiken en speciaal ingericht voor het produceren van podcasts, webinars, e-learningvideo's en live-uitzendingen. De intieme sfeer van de studio, geschikt voor 1 tot 6 personen, maakt het de ideale plek voor zowel kleinschalige projecten als uitgebreide producties.

Met 1 tot 8 hoogwaardige camera's kan de studio flexibel ingericht worden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Van een enkele spreker tot een dynamische discussie tussen meerdere deelnemers, wij zorgen voor de optimale opstelling en verzorgen zowel opnames als live-uitzendingen.

Technische Ondersteuning

Omdat technologie niet altijd even makkelijk te beheersen is, bieden we volledige ondersteuning tijdens uw studio opnames. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat alles van camerawerk tot geluidsopname vlekkeloos verloopt. Van het eerste idee tot het eindproduct, we staan u graag bij elke stap van het productieproces terzijde. 

Uiteraard bieden we ook post-productie diensten zoals editing, kleurcorrectie en het toevoegen van graphics, waardoor uw content niet alleen technisch goed, maar ook visueel aantrekkelijk is.

Webinars en Livestreaming

Voor klanten die hun content live willen uitzenden, biedt onze studio de mogelijkheid om direct op platforms zoals YouTube, Twitch, of professionele webinar-systemen te streamen. We zorgen voor een stabiele, hoge kwaliteit stream, zodat uw publiek een uitstekende kijkervaring heeft. Daarnaast adviseren we over de beste manieren om uw video's te distribueren en te promoten, zodat uw boodschap het juiste publiek bereikt.

Op zoek naar een professionele studio voor video opnames?

Dan bent u bij ons in Groningen aan het juiste adres! Neem gerust contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.