Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content

Techgroep: uw professionele partner in techniek voor evenementen en videoproducties. 

Techgroep werd in 2020 opgericht door een groep vrienden met een gedeelde passie voor technologie en creativiteit. Wat begon als een gelegenheids project is uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de wereld van evenemententechniek, met een bijzondere nadruk op audiovisuele producties voor middelgrote tot grote evenementen. Actief door heel Nederland, combineren wij expertise met enthousiasme om uw evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Wij zijn specialisten in het leveren van technische oplossingen voor uiteenlopende evenementen, van congressen en festivals tot bedrijfsvideo's, livestreams en webinars. Onze diensten omvatten niet alleen het filmen met multicamera setups en livestreaming, maar we ondersteunen desgewenst het volledige productieproces. Met eigen camera's, audioapparatuur, een mobiele regiewagen en een professionele crew garanderen we kwaliteit en betrouwbaarheid.

Volledig ontzorgt met techniek en productie

Bij Techgroep streven we ernaar meer te zijn dan alleen uw technische leverancier. Wij zijn uw partners in productie, die proactief meedenken en graag een extra stap zetten. Van de voorbereidende fase tot het eindresultaat nemen wij de technische zorgen volledig uit handen. Ons team staat klaar om naadloos onderdeel te worden van uw evenement.

Onze aanpak is flexibel en toegewijd; we bieden oplossingen voor zowel grote producties met behoefte aan oog voor detail en uitgebreide technische ondersteuning als kleinere evenementen waarbij budget en effici├źntie van belang zijn. Voor ANBI stichtingen denken we graag mee door topkwaliteit te leveren binnen het beschikbare budget, zodat ook non-profitorganisaties kunnen genieten van professionele evenemententechniek.

Evenementen van Groningen tot Limburg

Hoewel onze roots in Groningen liggen, kent onze service geen geografische grenzen. Van het noorden van het land, tot Amsterdam en de randstad, tot het zuiden, wij zijn meer dan bereid om door het hele land te reizen om uw evenement te ondersteunen. 

Sinds onze oprichting heeft de vraag naar livestreaming een vlucht genomen, en wij hebben ons team en dienstenpakket dienovereenkomstig uitgebreid. We blijven groeien en innoveren, met nieuwe samenwerkingen en initiatieven in 2024, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Techgroep laat techniek, creativiteit en klantgerichtheid samenkomen om uw evenement op een onvergetelijke wijze vast te leggen!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de techniek van uw evenement?

Wij zorgen ervoor dat de techniek uw evenement ondersteunt en versterkt, waarbij we u graag volledig ontzorgen.