Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Doorgaan naar content

Verhuur van audio en video apparatuur voor evenementen

De juiste apparatuur is essentieel voor het slagen van elk evenement of project. Daarom bieden we een uitgebreid en divers assortiment aan audio- en videoapparatuur aan voor verhuur. Van een klein seminar tot een groot concert, onze verhuurservice zorgt ervoor dat u beschikt over de hoogwaardige techniek die nodig is om uw evenement professioneel en succesvol uit te voeren.

Ons assortiment omvat een breed scala aan audiovisuele middelen, van microfoons en luidsprekers tot een regiewagen en geavanceerde videocamera's. Onze apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en wordt goed onderhouden, zodat u altijd kunt rekenen op betrouwbare en functionele techniek.

  • Audioapparatuur: Inclusief alles van draadloze microfoons en mengpanelen tot complete geluidssets voor zowel binnen als buiten evenementen.

  • Videoapparatuur: Camera’s voor multicamera-opstellingen, projectoren, schermen, en live streaming gear.

  • Licht en podium: Essentiële verlichtingsoplossingen en podiumdelen die uw evenement de juiste uitstraling geven.

  • Accessoires: Alle benodigde kabels, statieven en overige accessoires om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Hoe werkt het huren van apparatuur bij Techgroep?

Huren bij Techgroep is eenvoudig en efficiënt. U kunt direct contact met ons opnemen via onze website, telefonisch, of per e-mail om uw behoeften te bespreken. Ons deskundige team helpt u graag met het kiezen van de juiste apparatuur voor uw evenement, en kan adviseren over de beste opstelling en gebruik van de gehuurde materialen.

We bieden flexibele huurtermijnen die passen bij uw project of evenement: van een enkele dag tot langere perioden. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met expertise en ervaring, zodat u de beste audiovisuele oplossingen krijgt voor uw behoeften. Indien nodig, kan ons technisch personeel ondersteuning bieden tijdens uw evenement om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Op zoek naar camera en evenementen techniek verhuur?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte. We ondersteunen graag bij elke stap!