Techgroep evenementen techniek is gevestigd te Groningen en bestaat uit een groep enthousiaste personen met een grote passie voor techniek. Door het samenbrengen van een groep personen die allemaal veel verstand hebben van wat ze doen kunnen wij voor bijna elke vraag wel een passende oplossing bieden. Veel personen en vrijwilligers waar wij mee samenwerken deden al lange tijd opdrachten en hebben vaak veel eigen materiaal voor bijvoorbeeld video opnames, audio voor bands of decoratie materiaal om ruimtes sfeervol mee aan te kleden. Door dit te combineren en aan te vullen met gezamenlijk materiaal kunnen wij in elke situatie de meest optimale combinatie van materialen en personen bieden.

Met een groot en veelzijdig netwerk kunnen wij niet alleen snel personen regelen maar kunnen wij u ook helpen om in contact te komen met personen of bedrijven die u kunnen helpen met alles wat er komt kijken bij uw evenement. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan decoratie, uitnodigingen, persoonlijke bordjes met leuke teksten, een fotograaf, muzikanten of complete band of speciaal op maat gemaakte technische oplossingen die aansluiten op uw wensen.

Bij alles wat wij doen staat voorop dat u tevreden bent en daar zullen wij alles aan doen wat voor ons mogelijk is, en als wij denken dat iets niet mogelijk is of voor ons te groot is dan krijgt u dat ruim op tijd te horen.

Laatste nieuws

Dit jaar eindelijk weer Leon’s got talent! Elk jaar organiseert het Leon van Gelder een talentenjacht. De scholieren tonen hun talent op het podium. Dit jaar was ons gevraagd of wij video-opnames wilden maken en een aantal scholieren wilden begeleiden bij de bediening van de camera’s […]
Sinds kort hebben wij ons eigen digitaal mengpaneel met digitaal stageblok.
Toen wij van Missie050 de vraag kregen of we wilden helpen met een benefietavond voor Oekraïne hoefden we niet lang na te denken. De gebeurtenissen in Oekraïne zijn verschrikkelijk en daarom helpen wij graag. Via een live verbinding met Oekraïne konden wij Nikolaj bereiken en in […]